Verdens beste ostekake, Orlando august 2010

På tur til og fra cruise med "Freedom of the seas", var vi innom Orlando, Florida. Deilige USA. Her føler jeg meg hjemme! Kommunikasjonen går greit, amerikanerne er hyggelige mennesker, klimaet er upåklgelig og alt er i system. Til og med min strie USA-motstander av en samboer måtte innrømme at han hadde vært litt vel forutintatt. Her var mye man kunne like. Maten, for eksempel. 
Vi var innom på T.G.I.F. og spiste verdens beste ostekake. Ikke snakk om at servitøren ville gi fra seg oppskriften. Etter dette besøket har det blitt en intern konkurranse i familien å komme nærmest denne oppskriften når vi baker ostekaker. Svigerfar leder overlegent så langt, men han stiller med handicap. Et langt liv som kokk gjør at han har en trent gane når det gjelder å snuse seg fram til hemmelige ingredienser.
Jeg har oppsøkt T.G.I.F.- restauranter i Norge på jakt etter samme kaka, men det viser seg at oppskrifta ikke en gang går ut til kjederestauranter utenfor USA. Dermed er det bare en ting å gjøre: Reise tilbake!
Verdens beste ostekake foreviges fra flere vinkler

Endelig igjen, etter 15 år: Mudslide

Stars and stripes

Kommentarer

Populære innlegg