Bol, Brac og Zlatni Rat

Utsikt mot Zlatni Rat




Første ferieuka i Kroatia tilbragte vi i Bol på øya Brac. Dette valget var enkelt, etter å ha sett utallige bilder av Kroatias gylne horn, Zlatni Rat, på google. Nydelig, hvit strand og krystallblått hav. Hva kan man si? Vi var på Zlatni Rat én dag. Etter det nøyde vi oss med andre viker og strender rundtomkring. 150kr for to solsenger pr dag, å sole seg i stim og flokk, bedriten lunsj på strandrestauranten? Fristet ikke til gjentagelse. Men pent, det var det! Fordelen med å feriere på øya, var at det var lett å komme seg fra Split og ut. Det gikk katamaran hver ettermiddag direkte fra Split til Bol, men ettersom det passet dårlig med korrespondansen for vår del, tok vi ferga til Supetar og taxi derfra til Bol.

Erik og Noah stuper fra brygga
Det som er så flott med Kroatia, er at man kan sole seg over alt. Her er det ingen langgrunne strender, så man kan praktisk talt legge seg ned hvorsomhelst med stupemuligheter og deilig badevann. Akkurat i år passet det oss prefekt. Ungene fikk virkelig finpusset stupeferdighetene. Det ble mye bading på denne ferien, og det var jo ett av målene. Lite internett, mye bading, mye soling, mye tid sammen, og mye lesing. PERFEKT!



Denne uka tilbragte vi i tillegg med tantene og Tuva, til glede for store og små. Vi bodde i forskjellige leiligheter, men Bol er en liten by, og derfor var det ingen avstand å snakke om. Vi fikk tilbragt dagene sammen på stranda og kveldene sammen på restaurant. Det var en veldig fin uke! 
Skal man si noe positivt om Bol, må det være at det er koselig, flotte bademuligheter, mange gode spisesteder og lite stress. Her kan man slappe av og nyte livet. 
Tante sitt Tuva-gull

Middag på pizzareatuarant

Havna i Bol

Huset hvor vi hadde leilighet
Gjengen på tur til byen



Lokalbefolkningen
The fab four!
Havna i Bol


Kommentarer

Populære innlegg