La dolce vita a Roma

Norsklærerkaffe på Kaffe Greco. Obligatorisk!


Late morgener, frokost på terrassen, slentre gatelangs og se på folkeliv og bebyggelse, drikke vin midt på dagen, spise italienske retter, nyte en italiensk kaffe, venninneshopping, kvelder på piazzaen, ta livet med ro og nyte dagene...

Torsdag 26. april satte 4 damer seg på sørgående tog mot Værnes. To visste hvor vi skulle, to visste det ikke. På Værnes skulle nummer 5 dukke opp fra Oslo, og etter ei mer eller mindre rolig natt på Radisson Blu, var det altså klart for grytidlig avgang til Roma.

Konseptet er blåtur. Kippermoen reise-og livsnyterforening ble dannet våren 2011 fordi noen av oss ønsket ei reisegruppe av venninner som hadde samme mål for øyet: Kulturopplevelser, mat og kos. To og to skal planlegge turen, de andre pakker kofferten uten å ane hvor turen går. Pakkeliste blir utdelt med hint om hvilken himmelretning man skal oppsøke, og dermed må man leve i spenning helt til turen er i gang. 

Denne gangen var det Vigdis og jeg som planla turen, og vi valgte en flying start. Ikke fordi dette skal være standarden, men fordi vi liker kick off med smell:) Turen til Roma ble bestilt allerede høsten 2011, hotellet i januar 2012. Det lønner seg helt klart å følge med på prisene gjennom året. Vi gikk glipp av noen gode tilbud, men endte like vel opp med høyst akseptabel pakkepris for oppholdet. 

Nå gleder vi oss bare til neste år og neste tur, og ikke minst... til 
å ikke ane noe som helst på forhånd!

Årets reisebrosjyre


Jentene ved Spansketrappen

Jentene ved Pantheon


Champagnefrokost for jubilanten

Gruppeklem!!!

Utsikt fra terrassen på hotellet, Hotel Residence Vatican Suites,

Colosseum

Pantheon

Engler voktet over oss alle steder.







Kommentarer

  1. Ser ut som dere har hatt en kjempeflott tur.
    Kjenner jeg fikk lyst til å reise dit når jeg ser bildene
    Har hørt veldig mye positivt om Roma den senere tiden, jeg vil dit en gang

    SvarSlett
  2. Det anbefaler jeg! Traff jo kollegene dine der nede:) NYYYDELIG by!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg