Nydalen. Same, same...but different


Nok en hotellbeskrivelse. Vil ikke kalle det en anbefaling. Hotel Radisson blu Nydalen har blitt et begrep for oss i læreplangruppa. Noe vi spøker om, ironiserer over og helst ikke ønsker å besøke igjen. 
Men nå var vi altså her...igjen...
Har skrevet et innlegg om hotellet før under tittelen "Eksotiske Nydalen". Det kunne like gjerne stått "Dyriske Nydalen". Referansen gikk uansett tilbake til det afrikanske dyreriket, hvor sebrastriper i tigerfarger preget rommet. 
Denne gangen var jeg en smule mer heldig hva rommet angår. Jeg har jo undret meg over at bildene av rommene på nettsida ikke i det hele tatt lignet på det vi opplevde. Denne gangen fikk jeg et normalt rom. Cluet her er å få rom i 8. etasje, viste det seg. 
Så vet man det. 
Like vel gjenstår det andre ankepunktet, det som virkelig fikk oss til å gråte og le også denne gangen: maten.
Vi erindret jo at det var ille, men denne gangen ble all tvil slått beina under. Eple med massasjeoljesmak, løk med karve, dansk rugbrød med ostekrem... i det hele tatt veldig merkelige smakssammensetninger som høres bedre ut enn de smakte. Ingen av oss er vanskelige i matveien, men vi har sjeldent opplevd maken. 
Det eneste som kan skrytes av var vinen og atmosfæren i baren. 
Ellers er det bare å glede seg til man skal tilbake, i mai. 

Kommentarer

Populære innlegg