Søsterbryllup i Østfold, 30.08.12
Et lite, enkelt bryllup hos byfogden i Fredrikstad var alt. Ville jeg være forlover? Ja, selvsagt! Skulle til Oslo på jobb dagen før, og kom gjerne ned til vielsen. Trengte egentlig ikke det, papirer kunne skrives under på forhånd... det skulle ikke være noe styr. HALLO! Min første forloverrolle, og min eneste søster skulle gifte seg! JEG KOMMER!

Satte meg på toget mot Gøteborg 18.00 torsdag etter en fin oppstart i eksamensnemnda for norsk i grunnskolen, og Mona henta meg på Råde stasjon en liten time seinere. Vielsen fant sted i Tingretten klokka 14.30 dagen etter. Torsdagskvelden gikk med til avslapping og kos.


Litt smånervøs og stressa stemning dagen etter. Ble ringene ferdige? Oæææ... jeg og bruden hadde like topper! Jeg måtte finne noe annet. Hvordan er det mulig??? Vi har da aldri hatt et felles plagg gjennom hele vår oppvekst! Mona hadde vondt i halsen og en dyp whiskyrøst. Var det tids nok å kjøre 45 minutter før fra Saltnes? Bare en enkel vielse, ikke noe stress. Randis  gravide føtter nektet plent å ha på seg de skoene som var planlagt. Finne nye.  Mona fant i siste liten bæstæ Oddbjørg sitt smykke og bæstæ Kitty sitt armbånd, og det ble helt perfekt og rørende. 
Ringene ankom i tide
Straks klar for avreise Fredrikstad
Bruden pyntet i bestemødrenes smykker

Suste innover til Fredrikstad med Randis Volvo, fant parkeringsplass og kom 15 minutter før tida til Tingretten. Randis mamma Bjørg, pappa Arne, søster Kirsti og Heidi kusine ventet allerede på oss i 3.etasje. Presis på slaget kom dommeren og kalte oss inn, og etter 6,5 minutter (i følge Kirstis klokke) var det hele over. Ingen tid for romantikk, men alle ekteskapelige plikter ble poengtert. Da vi forlot tingretten, ruslet den yngre garde ned til elva for å ta noen bilder mens den eldre garde dro hjem for å gjøre klart til kaffeselskap. 

Herved erklært som rette ektefolk
Fine brudeparet

Evig troskap og kjærlighet

Happy brullupsjenter!

Strawberry daiquiri- jenter!
Da vi var ferdige med å ta bilder, fikk vi tid til en strawberry daiquiri på Jacob Aall Brasserie & Bar før vi skulle på Thai Market og spise middag. Fantastisk dag å gifte seg på. Nydelig mat, deilig rosévin og herlige jenter. Vi koste oss masse etter vielsen, og vi var vel egentlig ganske fornøyde alle sammen for at det ikke ble riktig så enkelt som det brudeparet hadde tenkt seg. 
Brudeparet på Thai market i Fredrikstad
Rosévinen sprettes

En skål for brudeparet!

Nydelig thaimat


Etter middagen bar det til Skjeberg hvor Bjørg og Arne hadde laget i stand kaffe, kaker og sprudlevann. Der var mer familie, og etterhvert dukket Ella, Trond og Molly opp helt overraskende. En koselig avslutning på en nydelig dag!
Kaffeselskap på Skjeberg


Kommentarer

Populære innlegg