Tanteweekend i Saltnes

Etter to hotelldager i Oslo på jobb sammen med meg, var det på tide at vi tok fatt på oppdrag to; nemlig en litt forsinket høstferie.
Klokka 16 fredag ettermiddag satte vi oss på toget mot Råde sammen med tante Mona.
Hjemme i Saltnes ventet tante Randi, og det ble en hjertelig gjenforening. Noah traff tante Mona i sommer, men ellers hadde guttene ikke sett tantene siden januar!


Fredagskvelden forløp seg nøyaktig som hjemme, med taco og Idol. Heia Henrik!!!
Ekstra spennende for guttene å se idol-Fredrik på Tv etter å ha snublet over han på frokosten på Royal Christiania.


Lørdag var det tid for harryhandel i Strømstad. Nordbysenteret sto for tur. Guttene hadde vært der før, jeg var der på jomfrutur. Og jeg lot meg imponere... 110 butikker og svenske priser. 6 timer tilbragte vi der. Det er bare å ta av seg hatten for guttene! Det er klart at godisbutikken som gulrot hadde sin effekt, men dog... på shopping med fire damer er ingen spøk.Det er god trim og hardt arbeid.

Gedigen godisbutikk på Nordbysenteret

Godis I

Godis II




Søndag tilbragte vi mer på guttenes premisser, men det var deilig også for de voksne. Først dro vi til Hotell & superland i Sarpsborg for å bade. Det var behagelig å få svømme litt, men høydepunktet kom etterpå. Inspiria science center i Sarpsborg var bare helt fantastisk!
Her kunne vi prøve ut all verdens greier fra værstudio til å tegne tegninger i Øisteins tegnehjørne. Senteret åpnet i august 2011 og ting var derfor intakt og i velholdt stand. Ofte når man er på vitensenter er installasjonene ødelagte eller utslitte, noe som ikke er så veldig inspirerende. 
Vi registrerer hjerneaktivitet
Mye kult å prøve







Kommentarer

Populære innlegg