Clarion Hotel & Congress Trondheim - en hotellanbefaling

Utsikt fra hotellrommet: Rockheim
I slutten av februar var fagnemnda i norsk i Trondheim for blant annet å besøke Skrivesenteret. Vi overnattet da på Clarion Hotel & Congress Trondheim, også kalt "Gulltanna" for sitt gullforgylte inngangasparti.
Vegg i vegg lå Rockheim og pyntet opp nattehimmelen. Jeg har ikke overnattet på dette hotellet før, så jeg var spent på både design og service og ble ikke skuffet! 

Rommet var fint og frokosten var helt grei, men det som løftet hotellet opp en stjerne var konferanseavdelingen og dens bevertning. Vanligvis kan man forsyne seg med frukt og winerbrød i pausene, men her sto det spekemat med tilbehør og hjemmelaget mørk sjokolade tilgjengelig hele dagen. Flotte greier! Da ble man fylt opp av litt annet enn fos og man kunne tenke klart mellom frokost, lunsj og middag.

Heiskunst

Inngang til avslapningsområdet
Pausemat på Clarion & Hotel Congress  Vi besøkte Skrivesenteret en av dagene og hadde et godt møte med dyktige konsulenter. Vi utvekslet erfaringer i forhold til elever og skriving, og vi fikk høre om sde ulike prosjektene som Skrivesenteret har ansvar for per tiden. Jeg traff også på mange tidligere studiekamerater fra NTNU som nå jobber der. Ekstra trivelig!


Vi har en fornuftig fagansvarlig i fagnemnda, og hun mente vi ikke kunne reise fra Trondheim uten å ha besøkt Rockhheim. Dermed fikk vi en rundtur i rockehistoriens tiår fra 50-tallet til i dag. Jeg ble imponert over museet. Dette var ikke et "se, men ikke røre"- museum. Her var det helt nødvendig å røre på ting for å bli med på historien. Gøy for store og små, med andre ord. 
Gigantisk norgeskart over flere egasjer markerer Norges rockebyer


Spill gitar sammen med Ronni Le Tekrø

Mette møter Janove Ottesen

Kommentarer

Populære innlegg